Aplica acum!

Aceasta este pagina unui reprezentant AVON independent.

joi, 11 septembrie 2014

Ce sa faci ca parfumul tau sa persiste intreaga zi

 Parfum persista

Daca vrei ca parfumul sa persiste mai mult pulverizeaza-l generos pe pielea hidratata in prealabil. Il poti pulveriza chiar si pe peria de par, chiar inainte de a te pieptana. Astfel, parfumul va fi foarte bine distribuit, iar tu vei putea mirosi minunat intreaga zi!

Nu este cazul sa folosesti cantitati uriase pentru ca nu vei face decat sa ii ametesti la propriu pe cei din jurul tau, ci sa sa ai in vedere cateva sfaturi:

Aplica parfumul direct pe pielea hidratata

Aromele din parfum se activeaza ca urmare a contactului cu caldura pielii, acesta fiind motivul principal pentru care parfumul se aplica direct pe piele. Nu este indicat sa pulverizezi parfum pe imbracaminte pentru ca risti sa le patezi avand in vedere ca multe parfumuri au in compozitie uleiuri si diversi coloranti. Zonele de puls si incheietura mainii sunt zonele cheie.

Pulverizeaza parfum pe par

Cel mai bun moment este dupa ce ti-ai uscat parul proaspat spalat. Daca se intampla sa fi alergica la diferite substante din parfum, aceasta este o solutie ideala. De fiecare data cand te vei misca, parul tau va emana intreaga zi arome delicate. Inainte de a te pieptana, pulverizeaza generos pe perie.

Atentie, nu exagera pentru ca aroma placuta a parfumului tau poate deveni foarte deranjanta pentru ceilalti in cantitati mari.

0 comentarii: